Tegenwoordig kan bijna alles digitaal. Het is dan ook geen verrassing dat het online coachen zo enorm gegroeid is. En dat is volkomen terecht. Er zijn gewoon ontzettend veel mogelijkheden voor de sporter en de coach. Zo zijn er als personal trainer situaties waarin je beperkt bent.

Een online coach kan je zien als je eigen personal trainer, die jou online begeleidt. Je doorloopt samen met de coach een traject voor een bepaalde tijd waar je werkt aan je persoonlijke doelen, hierin progressie maakt en enorm veel kennis opdoet.

Online coaching gaat veel verder dan werken met een ‘one size fits all’ trainingsschema en voedingsschema. Het programma wordt geheel persoonlijk aangepast a.d.h.v. de intake procedure. Het werkt dus eigenlijk precies hetzelfde als personal training alleen dan online.

Hoe gaat het in zijn werk?

Via het onderstaande formulier kun je contact met mij opnemen. Hier kan je aangeven wat je wensen zijn of waar je tegenaan loopt. Vervolgens wordt de intake procedure gestart en daarna ga je aan de slag met jou eigen programma. Dit programma sluit volledig aan op jouw doelen, ervaring, persoonlijke wensen en situatie.

De Online Coaching:

  • Persoonlijk trainings- en voedingsprogramma.
  • Up to date aanpassingen in jouw programma
  • Maandelijks opzegbaar.
  • Kosten: 59 euro per maand.

(Alle bedragen zijn inclusief btw, er zijn geen verborgen kosten).

Aan de slag?

Aanmelden of vragen kunnen via het onderstaande formulier:

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Share: