Personal training wordt gezien als de ‘optimale methode’ voor het doorbreken van fysieke en mentale barrières. Zelf denk ik dat er geen ‘optimale methode’ bestaat omdat dit erg verschilt van persoon tot persoon. Zo zijn er nog meerdere missconcepties die er bestaan rond personal training waar ik het o.a. over wil hebben. Dit is gebaseerd op mijn eigen visie en hoe ik zelf te werk ga, dus wederom geen magische werkwijze.

Wat is personal training voor mij?

Personal training betekent ook personal training. Logisch toch? Een atleet die al meer dan 10 jaar meedraait in de topsport, denkt en doet anders dan iemand die nog nooit iets aan sport heeft gedaan. Iedereen heeft weer een ander startpunt en zal ik bepalen van wat optimaal is voor de cliënt, in zijn situatie. Mijn blik richt zich op resultaat op de lange termijn en zal ik werken aan veranderingen die haalbaar zijn op een constante basis. “De grootste stenen eerst.”

Buiten de trainingen om wordt de gemaakte progressie nauwkeurig bijgehouden en sluit het programma daar op aan. Zo leer je ook enorm veel over het training, oefeningen en programmering. Ook krijg je praktisch advies over voeding, supplementen, rust en beweging. Hierdoor heb je al een grote voorsprong dan wanneer je zelf alles moet uitzoeken. Personal training gaat dus veel verder dan alleen een uurtje trainen en zit er een complete begeleiding omheen.

Het belangrijkste van alles is dat het hele proces vooral leuk is en moet zijn. Vaak wordt een personal trainer gezien als iemand die een uur lang naast je staat te schreeuwen dat je harder je best moet doen. Of iemand die je op één of ander voedingspatroon zet waarbij je moet variëren tussen 7 producten. Samen werken we aan duurzame oplossingen die, dag in dag uit, haalbaar zijn.

Voor wie is het?

Ik richt mij op iedereen die zijn maximale potentie wilt benutten. Degene die een uitdaging aan willen gaan en iets willen leren gaande weg. Of je nou een beginner of een atleet bent, er is veel meer uit te halen dan wat je jezelf voor mogelijk houd.

Tarieven:

30 minuten sessie: 30 euro

60 minuten sessie: 55 euro

Alle bedragen zijn inclusief 6% BTW. 

Wil je je aanmelden of wil je meer informatie? dan kan dat via het onderstaande formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Share: